Blåbär och chokladpaj

Om du som jag fick deg över i mitt andra recept "Chokladkakor" , funkar den utmärkt som pajdeg! Här fyllde jag pajskalet med blåbär och marshmallowfluff , mums!



Överbliven deg från receptet "Chokladkakor"
2 dl blåbär
½ msk potatismjöl
2-4 msk socker
1 msk marshmallowfluff

1. Kavla ut degen och lägg i en hjärtformad form. Blanda blåbär med potatismjöl och socker, fyll pajskalet. Lägg en klick marshmallowfluff på pajen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min.

PS. Hjärtformen som jag använder är väldigt liten, ca 12 cm från mitten och neråt.

Bild : Tora Tjeerdmsa

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vilken fantastiskt söt form :) Kul sätt att fina till det hela.

2009-10-28 @ 22:40:31
URL: http://sannapannan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0